BG PPC IG EN
 
 

Köp Car Detailing Simulator

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Här har du chansen att inreda din drömbil. Car Detailing Simulator låter dig restaurera och föryngra trasiga bilar till fantastiska konstverk. Du är ansvarig för en bildetaljeringsverksamhet med några ganska krävande kunder. Det är ditt jobb att ta deras skrotbilar och förvandla dem till stadens avundsjuka. Det kommer att krävas mycket arbete, tålamod, uppmärksamhet på detaljer och fantasi för att lyckas i denna bransch - har du vad som krävs?



    Ta emot beställningar på bilar och börja tjäna seriösa pengar. Ta nedslitna fordon, skumma upp dem, tvätta dem och polera deras lack till en klar glans. Använd specialverktyg för att reparera däck, ta bort repor, ändra lackering och mycket mer. Varje bil kommer att vara en annan utmaning, så du måste behärska dina verktyg för att få jobbet gjort.



    Varje jobb som du lyckas slutföra ger mer pengar. Använd dina inkomster för att utöka ditt företag. Köp mer precisa verktyg, bygg förvaringsutrymmen med högre kapacitet och uppgradera ditt garage. Spela dina kort rätt och ganska snart kommer du att ha ett detaljhandelsimperium.



    Car Detailing Simulator handlar inte bara om affärer. Du kan köpa vilken gammal bil som helst och snygga till den på din fritid. Inom kort kan du ha en samling vackra veteranbilar som du kan visa upp eller sälja för en förmögenhet. Driv din detaljistverksamhet som du vill - allt är upp till dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Car Detailing Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Car Detailing Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev