Eneba COM
 
 

Köp RUN: The world in-between

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    RUN: The world in-between är ett roguelike-plattformsspel som utspelar sig i en mörk värld där du ständigt jagas av dina djupaste plågor, som har tagit formen av en dyster skugga. Du måste fly från denna skugga till varje pris när du korsar procedurellt genererade nivåer i högsta hastighet, springande och hoppande genom dödliga hinder som dödar dig om du rör vid dem. Nyckeln till framgång är konstant rörelse och smart användning av din språngförmåga i detta hektiska plattformsspel fullt av action som kommer att ha dig på tårna hela tiden.



    Att ligga före skuggan som jagar dig är det enda sättet att överleva, men du måste också tänka snabbt för att anpassa dig till miljön och komma på ett sätt att samla in minnen när du navigerar genom de olika nivåerna för att lära dig spelets historia och besegra världen däremellan. Du kommer att låsa upp ytterligare innehåll allteftersom du gör framsteg och måste börja om från början om du dör.



    Pixel art-grafik och ett medryckande soundtrack ger form åt en ständigt föränderlig miljö som är perfekt för dem som söker en permanent utmaning i RUN: The world in-between.

    Läs mer

    De bästa priserna för RUN The world in between

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om RUN: The world in-between

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev