Instant Gaming EU
 
 

Köp Sephonie

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sephonie är ett 3D-plattformsspel med fokus på utforskning som tar dig med på en resa genom det enorma grottsystemet på ön som ger namn åt spelet. Du följer berättelsen om Amy, Ing-wen och Riyou, tre biologer som har skeppsbrutet på ön Sephonie. Deras ursprungliga uppdrag var att använda sina ONYX-implantat för att forska om varelserna på denna obebodda plats, men en plötslig storm motverkar deras planer. De måste nu utforska grottorna på ön i en resa som kommer att fördjupa deras band när de avslöjar hemligheterna på denna isolerade plats.



    Sephonie har ett parkourliknande rörelsesystem som gör att du kan navigera genom de olika scenarierna i grottorna genom att springa längs väggarna och hoppa från avsatser i högsta hastighet. Ditt mål är att hitta de olika typerna av varelser på ön och "länka" med dem. Det kan du göra genom att spela ett pusselsystem där du måste rotera på plats en serie flerfärgade bitar på ett bräde för att kopiera en viss bild.



    Men en uråldrig kraft gömmer sig i djupet av Sephonie, och den kan potentiellt hota framtiden för förhållandet mellan de tre äventyrarna. Är du beredd att avslöja öns mysterier?

    Läs mer

    De bästa priserna för Sephonie

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Sephonie

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev