Instant Gaming EU
 
 

Köp Astral Ascent

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska Garden of the Zodiacs, ett astralt fängelse som bevakas av tolv mäktiga bossar, och slåss mot otaliga fiender när du försöker fly. Astral Ascent är ett 2D-plattformsspel med pixelart-grafik som påminner om spel som Dead Cells. Du väljer mellan fyra olika karaktärer, var och en med olika bakgrund och förmågor, och fortsätter att utforska de fyra världar som utgör Garden i ett episkt äventyr.



    Ayla är en före detta lönnmördare som använder ett par dödliga dolkar och sin oöverträffade snabbhet för att göra sig av med alla fiender i sin väg. Kiran är en föräldralös som använder brutala attacker för att förgöra sina motståndare. Calie är en skicklig skulptör som använder magiska ädelstenar för att släppa loss en rad slag som kan tränga igenom alla försvar. Octave kan framkalla alla slags eteriska vapen som kan få kulor att regna på sina fiender.



    Vem som helst av dessa fyra individer har tillräckligt med kraft för att fly från Garden, men Astral Ascent kan spelas i samarbetsläge med en vän för att göra det ännu roligare. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att avslöja de olika kapitlen i berättelsen och lära dig mer om karaktärerna, deras förflutna och deras motivationer mot ett oväntat slut.

    Läs mer

    De bästa priserna för Astral Ascent

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Astral Ascent

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev