Instant Gaming EU
 
 

Köp Sweet Transit

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sweet Transit är en stadsbyggare som helt och hållet fokuserar på järnvägar och tåg som transport- och expansionsmetod. Skapa en hel värld från grunden genom att planera utbyggnaden av olika bosättningar innan du fortsätter att bygga allt som befolkningen kommer att behöva. Istället för vägar och bilar måste du uteslutande använda tåg och järnvägar för att utveckla en blomstrande industri som kommer att driva på stadens tillväxt.



    Det är en ny typ av värld för en annan typ av människor, men du måste hålla invånarna nöjda genom att förse dem med alla föremål de behöver. Små byar kommer att förvandlas till enorma metropoler som sjuder av aktivitet om du gör ditt jobb på rätt sätt och tar hänsyn till alla faktorer när du skapar dem. Ju större din bosättning växer, desto större behov måste du tillgodose för att hålla medborgarna glada och arbetsföra. Att se till att de har boende, vatten och mat är bara din grundläggande angelägenhet, men allt eskalerar ganska snabbt i det här spelet när tiden går. Snart nog kommer du att gå från ång- till dieselmotorer och ge dina medborgare en ny era av välstånd.



    Kommer du att kunna hålla jämna steg med medborgarnas krav? Om du misslyckas med det kommer det att ha en negativ inverkan på dina arbetares produktivitet, och allt kommer att gå utför därifrån.



    Sweet Transit har också mod-stöd och låter dig skapa eget innehåll för spelet och dela det med andra spelare via Steam Workshop.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sweet Transit

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sweet Transit

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev