Instant Gaming EU
 
 

Köp Roots of Pacha

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin funderat på hur häftigt det skulle vara att leva på stenåldern? Roots of Pacha är ett livssimuleringsspel som förflyttar dig tusentals år tillbaka i tiden till civilisationens tidiga dagar. Du kan ge dig ut på detta äventyr solo eller tillsammans med vänner i flerspelarläget. I spelet är du en del av ett blomstrande stenålderssamhälle och du måste göra din del för att hjälpa din bosättning att växa och utvecklas genom tiderna.



    Det finns massor av aktiviteter för dig att göra i Roots of Pacha. Du kan utforska de omgivande områdena, samla material och växter, jaga och domesticera djur, fiska och till och med plantera grödor och förvalta din egen gård. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att upptäcka teknik och verktyg som kommer att ha en djupgående inverkan på utvecklingen av ditt folk som samhälle. Du kommer att se ditt lilla samhälle blomstra genom tiderna och bli en fullfjädrad civilisation som överlever tidens gång.



    Roots of Pacha låter dig också interagera med andra klaner och spelare för att utveckla ett större samhälle, handla, delta i primitiva festivaler och mycket mer. Du kanske till och med hittar din sanna kärlek och bildar en familj.



    Med söt pixelart-grafik och massor av aktiviteter är Roots of Pacha ett roligt och lugnt spel för dem som letar efter en underhållande och social upplevelse som utspelar sig i ett forntida förflutet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Roots of Pacha

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Roots of Pacha

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev