Eneba COM
 
 

Köp orbit.industries

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin drömt om att bli kosmonaut? Tänk om du kunde leda en hel rymdstation? Orbit.industries är en simulator som låter dig bygga och leda den mest avancerade rymdanläggning som någonsin skapats från grunden.



    I spelet är du en rymdpionjär som måste terraforma en planet för att göra den beboelig och exploatera dess resurser, och den kolossala uppgiften att bygga en rymdstation skrämmer dig inte. Börja med att utforma en sofistikerad plan som du kommer att följa för att skapa din drömstation. Du har till ditt förfogande ett unikt system som använder en abstrakt layout som liknar ett kretskort för att ställa in varje detalj i byggandet av din rymdbas.



    När du väl har allt på plats måste du se till att göra stationen effektiv och lönsam. Orbit.industries har ett komplext ekonomisystem som är utsatt för de störningar som kommer i form av fel och störningar. Om du inte är snabb att upptäcka och åtgärda dessa kan hela din verksamhet sluta i förtid som ett misslyckande.



    Om du är redo för en större utmaning har Orbit.industries också ett oändligt läge där du måste sträva efter maximal effektivitet för att hålla så länge som möjligt.

    Läs mer

    De bästa priserna för orbit.industries

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om orbit.industries

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev