Eneba COM
 
 

Köp Trigon: Space Story

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skapa dig ett namn i den sista gränsen med Trigon: Space Story. I det här berättelsedrivna roguelike-spelet spelar du som kapten på ditt eget rymdskepp och tar kontroll över en brokig besättning av utomjordingar. Snart kommer du att bli indragen i en galaxövergripande politisk omvälvning även om du försöker överleva och frodas i rymdens vidder.



    Du ärherre över ditt öde. Välj vilken typ av kapten du vill vara: en våldsam erövrare, en lycksökande legosoldat eller en sann intergalaktisk hjälte. Du kan välja din kapten och ditt rymdskepp, och huvudhistorien förblir densamma, men de utmaningar du möter kommer att genereras procedurellt.



    Välj din besättning. De du rekryterar påverkar vad som händer på ditt skepp. Välj mellan fyra olika raser, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Varje besättningsmedlem har också sina egna unika färdigheter och specialiteter.



    Förödande vapen. Beväpna ditt skepp till tänderna med en rad lasrar, punktförsvar, kanoner, missiler och stridsdrönare. Använd ditt taktiska omdöme och din besättnings färdigheter för att segra i strid. Var försiktig, för döden är permanent och du börjar spelet om varje gång du dör!



    Trigon: Space Story - Varje gång du spelar det är det ett nytt äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Trigon Space Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Trigon: Space Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev