Instant Gaming EU
 
 

Köp Loot River

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig ut på en episk resa längs Loot River i det här spännande actionspelet som kombinerar Souls-liknande stridsmekanik och pussel. Du är en ensam resenär som navigerar genom en mystisk flod där de plågade själarna bor. Du svingar en relik som låter dig rena dem genom att ge dem gåvan av evig död på din resa för att nå Opulent Sanctum medan du korsar ändlösa katakomber, gamla ruiner och okända territorier.



    Loot River har ett dynamiskt spelsystem där du kan glida stora block av ruiner som flyter på floden, ungefär som om du spelade Tetris. Genom att flytta dem kan du nå andra plattformar och korsa världen. Spelets originalitet ligger i möjligheten att använda denna mekanik i strid för att bekämpa de otaliga själar du möter under dina resor. Genom att tajma dina attacker och rörelserna av blocket där du står kan du leverera snabba slag mot dina fiender samtidigt som du håller dig utom räckhåll.



    Loot River gör att du kan använda många strategier i strid, och ju fler fiender du besegrar, desto fler förmågor låser du upp och desto mer utrustning och vapen samlar du. Genom att kombinera olika charms, rustningsuppsättningar, vapen och elementarrunor kan du skapa en kraftfull byggnad som passar din spelstil och som gör att du kan göra framsteg i detta utmanande äventyr.



    Fördjupa dig i en mörk värld full av hemligheter och återskapad med grafik i 2D och en unik pixelart-stil. Du kommer att bli överraskad av allt som Loot River har att erbjuda, inklusive dess exklusiva spelmekanik.

    Läs mer

    De bästa priserna för Loot River

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Loot River

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev