Instant Gaming EU
 
 

Köp Achilles: Legends Untold

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig in i en Souls-liknande värld där de grekiska gudarna har makten. Achilles: Legends Untold är ett isometriskt action-äventyrsspel som du kan spela ensam eller i co-op-läge. Spela som den legendariska hjälten Achilles, fångad mellan de mytologiska krafterna hos två gudar i krig: Ares och Hades. Du måste slåss mot andra stora krigare och gigantiska mytologiska monster och hitta ett sätt att avsluta kriget för gott.



    Delta i själsliga strider som är en hyllning till klassiska hack and slash-spel. När du stiger i nivå kan du välja dina förmågor från ett detaljerat färdighetsträd för att skapa en egen konstruktion. Skapa olika vapen och använd dem i strid. Du kan till och med använda din sköld offensivt, antingen för att slå eller kasta som en diskus på fiender. Du kan till och med kalla tillbaka den till din hand.



    Res till legendariska platser som Troja, det mykenska riket och slutligen in i själva Tartarus djup. Stig ner i fängelsehålor för att slåss mot monster och uppfylla uppdrag. Men fienderna är smartare än du tror - med hjälp av Group AI Action (GAIA-systemet) kan de samarbeta på överraskande sätt.



    Du har också möjligheter att förbättra dig. Samla material som du kan använda i Hephaestus smedja för att uppgradera din utrustning. Ta med dig själar från de besegrade till Hades-helgedomen för att höja dina förmågor och låsa upp nya färdigheter. Och om du hellre vill slippa slåss ensam kan du ta med dig en vän i samarbetsläget för att erövra procedurellt genererade fängelsehålor. Din episka resa börjar nu med Achilles: Legends Untold!

    Läs mer

    De bästa priserna för Achilles Legends Untold

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Achilles: Legends Untold

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev