Instant Gaming EU
 
 

Köp APICO

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg upp din egen bisamhälle i den här mysiga och avslappnande simuleringen av biodling. APICO låter dig skapa, hantera och bevara bin i en vacker sandlådemiljö där du inte bara spelar för skojs skull, utan också lär dig!



    Efter att ha tröttnat på ditt jobb lämnar du stadslivet för din hemstad i Port Apico. Det är dags att gå tillbaka till din familjs gamla yrke: biodling.



    Lev ut dina biodlingsdrömmar när du tillverkar föremål och skapar kolonier med hjälp av minispel som är baserade på både verklig och fantasifull biekologi. Du kan korsa bin för att skapa 30 nya arter. Du kan också återuppbygga förlorade arter och släppa ut dem i naturen för att ge naturen mer mångfald. Och gör dig redo för massor av bikupaer.



    Om du är ute efter honung har APICO fixat det. Generera och sälj honung, Apicola och andra bi-produkter för vinst. Du kan också utforska de olika öarna och biomerna i Port Apico för att hitta olika sorters bin. Och om du föredrar lite sällskap kan du bjuda in upp till tre andra vänner till en flerspelarsession.



    APICO Apico Apico är inte bara utformat för att vara roligt utan också för att utbilda publiken om binas svåra situation överallt. Utvecklarna kommer att donera en del av sina intäkter till välgörenhetsfonder för biodling och bevarande av bin.

    Läs mer

    De bästa priserna för APICO

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om APICO

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev