Eneba COM
 
 

Köp Mists of Noyah

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mists of Noyah är du både jägare och byte. I detta co-op överlevnadsrollspel inspirerat av Castlevania förstör och plundrar du mörka varelser på dagtid, men när natten faller måste du försöka överleva deras oundvikliga attacker fram till gryningen.



    Välj en av fem karaktärer (Allure, Lance, Ninn, Rhys och Vylat) och börja ditt äventyr i ett nedbrutet fort som delvis rivits av monster. Nu måste du leta i landet efter andra överlevande, ta dem till din bas och fortsätta kriget tills monstren alla har förintats.



    Ta med din karaktär på uppdrag i en dyster, pixelbaserad värld där du slåss mot monster för att öka i nivå och få skatter. Under dagen utforskar du vildmarken för att samla material och rädda överlevande. Engagera fraktioner som utvecklas och växer i styrka allt eftersom dagarna går. Hantla och bygg utrustning, förbättra dem med magi och smidda om dem för att bli bättre. Bygg nya byggnader, odla för mat och förbered ditt försvar. Jaga och döda mäktiga bossar. Och var sjunde dag måste du försvara din bas mot horder av fruktansvärda varelser som är ute efter ditt blod. Överlev Mists of Noyah och bli en mytisk hjälte. Fall och bli ännu en av nattens invånare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mists of Noyah

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mists of Noyah

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev