Instant Gaming EU
 
 

Köp Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck hemligheterna i det gamla förflutna och lös mysteriet med en namnlös kung i Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit. I detta pek- och klickäventyr, som påminner om Broken Sword, Monkey Island och Gabriel Knight, reser du över hela Europa för att undersöka en förbisedd del av dess historia.



    Du spelar som Milda, en flicka från Chicago som får nyheten att hennes farfar har lämnat ett hus i Litauen till henne efter sin bortgång. Hon flyger till Europa men konfronteras genast av en främling som försöker hota henne att ge upp sitt arv. Utan att låta sig avskräckas beger hon sig till det nedgångna huset och hittar så småningom gamla dokument och ledtrådar som går tillbaka till medeltiden. Efter att ha följt ledtrådarna måste hon nu tävla genom Europa för att ta reda på identiteten och historien om kungen som aldrig kröntes.



    Njut av ett äventyr i klassisk peka-och-klicka-stil. Prata med NPC:er med fulltalig dialog för att hitta fler ledtrådar och föra berättelsen framåt. Res till olika platser i verkligheten, undvik förföljelse från obevekliga skurkar och jaga föremål som är gömda i den fantastiska, mycket detaljerade bakgrunden. Lös hjärnspännande pussel genom att kombinera föremål i ditt inventarium eller översätta gamla texter. Kan du hitta svaren på ett 500 år gammalt mysterium i Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit?

    Läs mer

    De bästa priserna för Crowns and Pawns Kingdom of Deceit

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev