Instant Gaming EU
 
 

Köp Kao the Kangaroo

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kao the Kangaroo är ett roligt och tecknat 3D-plattformsspel där den älskvärda Kao återvänder. Ta på dig de magiska boxningshandskarna och ge dig ut på ett upproriskt äventyr för att ta reda på vad som verkligen hände med din far.



    Inspirerad av klassiska 3D-plattformsäventyr tar Kao the Kangaroo dig med på en expansiv resa genom massiva och vackra miljöer. Res genom världar där du kan hoppa, slå, samla och lösa olika pussel. Utforska djungler, vattenrika platser och vulkaniska gropar, var och en med unika utmaningar, hemligheter och föremål att samla in. Du kommer också att träffa en stor skara knasiga och intressanta sidokaraktärer, från kloka mentorer till sjungande grodor och galna vetenskapsmän - vissa måste du bli vän med, andra måste du besegra!



    Kao har fått en ny uppsättning magiska handskar som innehåller någon slags hemlighet. De ger dig inte bara större slagkraft för att ta itu med fiender, utan de är också nyckeln till att resa mellan världar. Vilket mysterium rymmer dessa handskar? Det är upp till dig att ta reda på det i Kao the Kangaroo!

    Läs mer

    De bästa priserna för Kao the Kangaroo

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Kao the Kangaroo

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev