Instant Gaming EU
 
 

Köp Soda Crisis

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utomjordingar har kommit till världen och stulit alla våra läskreserver, så att det bara finns dietläsk kvar. Detta kräver inget mindre än ett totalt krig! Soda Crisis är ett snabbt sidscrollande skjutspel där du spelar en namnlös hjälte med okänt ursprung som kämpar mot omöjliga odds. Du kommer att behöva alla dina högteknologiska vapen och stridsfärdigheter för att bekämpa en utomjordisk fiende med en ännu kraftfullare arsenal och en hel armé till och med.



    Springa, hoppa, springa på väggen och undvik din väg genom invecklade nivåer fyllda med blixtsnabba fällor och fiender. Du kan justera din spelstil och din utrustning när du låser upp fler vapen. Gå på helautomatik med pistoler eller använd närstridsvapen för att slå fiendens huvuden i bitar. Du kan också uppgradera din kompanjonsrobot, Doomie, med förmågor som träder i kraft under "counter time", vilket är precis efter att du har undvikit en attack.



    Och om du dör startar nivån snabbt om, vilket gör att du kan börja om i kampen på nolltid. Du blir också uppgraderad för varje spelomgång, tills du blir en dödsbringande kraftkarl. Soda Crisis använde tecknad grafik, men är full av kulskjutande kaos som är utformat för snabba körningar. Kan du besegra utomjordingarna och sätta stopp för vår läsk-torkan?

    Läs mer

    De bästa priserna för Soda Crisis

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Soda Crisis

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev