Instant Gaming EU
 
 

Köp Warm Snow

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i den mörka världen Warm Snow och rädda den från att gå under. Följ med krigaren "Bi-an" i hans korståg mot de fem stora klanerna och sätt stopp för det vansinne som drabbar världen. Det 27:e året i Longwu-eran började snön falla från himlen. Den var märkligt varm vid beröring och alla som andades den förvandlades till monster. Ditt uppdrag är att hitta ursprunget till denna snö och kanske hitta ett botemedel mot den. För att göra det måste du korsa världen och kämpa mot otaliga fiender i detta roguelike-äventyr som utspelar sig i en fantastisk värld.



    Warm Snow gameplay påminner om Hades. Du kommer att styra hjälten när han rör sig och slåss genom olika scenarier i isometrisk vy. Spelet innehåller snabba strider där hjälten måste utplåna alla typer av fiender med hjälp av en uppsättning flygande svärd. Beroende på vilka typer av svärd han utrustar kommer han att kunna utföra olika typer av attacker. Det krävs mycket övning för att behärska dem alla, men du kan öka dina förmågor genom att samla minnesfragment spridda över hela världen för att bli en dödlig kämpe.



    Var redo att dö och börja om från början. Warm Snow är full av roguelike-element och kommer att erbjuda dig ett annorlunda äventyr varje gång du spelar spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warm Snow

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Warm Snow

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev