Eneba COM
 
 

Köp A Story Beside

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev en berättelse ur vanliga människors synvinkel i en fantasifull berättelse. A Story Beside är ett berättardrivet äventyrsspel där dina val spelar roll. Detfokuserar på Lyric, en ung värdshusvärd i en lugn bergsby som lever ett händelselöst liv. Vildmarken runt omkring henne är full av monster, så hon och hennes bykamrater lämnar aldrig säkerheten i sitt hem. Detta är de vanligtvis obemärkta NPC:er som lever i ett fantasyäventyrsspel. Men den här berättelsen bevisar att man inte behöver vara en monsterjägare för att få en meningsfull berättelse.



    Följ med i Lyrics livsförlopp. De val du gör kommer att lämna en inverkan, från små detaljer till hur Lyric ser ut till de relationer hon skapar under livets gång. Lär känna den mysiga staden Pyreside, från dess apotek till dess väderkvarn och naturligtvis Lyrics värdshus. Bygg upp dina relationer med byns smeder, butiksinnehavare och bönder. Se äventyrare komma och gå på ditt värdshus. Du kanske till och med hittar en romans.



    Oavsett vilka val du gör kommer de att ha en bestående och känslomässig inverkan på Lyrics liv. Se hur hennes berättelse utvecklas och växer i A Story Beside.

    Läs mer

    De bästa priserna för A Story Beside

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A Story Beside

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev