Instant Gaming EU
 
 

Köp Keplerth

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Överlev på en främmande planet med bara din intelligens och din hantverksförmåga. Keplerth är en 2D-krypkåta och överlevnadssim som du kan spela solo eller i samarbete med flera spelare. Utforska en främmande öppen värld där varje varelse är mer än villig att döda dig.



    Du vaknar upp från dvala och befinner dig på en främmande planet. Du har ingen mat, inga förnödenheter och inga vapen. På något sätt måste du bygga en bas, tillverka vapen och rustningar, tämja främmande djur och försvara dig mot de fientliga elementen på Keplerth.



    Skapa din egen xeno-farm genom att återta ödemarker, odla växter, föda upp djur och samla in frukterna av ditt arbete. Snart kommer du att ha allt du behöver för att klara dig själv på den här planeten.



    Du kan utforska Keplerths yta för att samla resurser, eller dyka ner i dess underjordiska fängelsehålor för dödligare utmaningar och fler skatter. Varje karta genereras slumpmässigt för att ge dig maximal återspelbarhet. Vandra genom ruiner, kämpa dig fram genom grottor och attackera andra fraktioner. Belöningar väntar på din framgång och döden följer på nederlag.



    Du kan bygga en bättre karaktär med lite genteknik. Redigera din genetiska sammansättning för att ge dig själv de färdigheter som krävs för att överleva i en fientlig miljö. Du kan också välja mellan hundratals vapenkombinationer för att skapa unika stridsstilar.



    Ditt öde är ditt att bygga på Keplerth. Vilken typ av liv kommer du att skapa här?

    Läs mer

    De bästa priserna för Keplerth

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Keplerth

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev