Instant Gaming EU
 
 

Köp Highwater

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kan du och dina vänner överleva en översvämmad jord? Det är vad du måste möta i Highwater, ett turbaserat 3D-strategi- och äventyrsspel som utspelar sig i en postapokalyptisk värld där haven har tagit över allt. Spela som Nikos, en överlevare från den stora klimatkatastrofen, när han försöker navigera i denna märkliga vattenfyllda värld.



    Din resa börjar i Hightower, en översvämmad fristad mellan två torra regioner: den kraftigt förstörda Warzone och det ultrarika men isolationistiska Alphaville. Men du har en anledning att hoppas - ryktena florerar om ett rymdskepp på väg till en koloni på Mars. Så nu ger sig din grupp ut på ett uppdrag, stjäl förnödenheter och hoppas kunna smyga ombord på raketen till stjärnorna.



    Ta din båt och res mellan öarna, samla allierade och tala med färgglada NPC:er. Upplev skönheten i en förändrad värld som är halvt nedsänkt i vatten, där glödande fiskar strövar omkring och byggnadernas toppar tittar upp från havsytan.



    Se upp - det finns fara i överflöd var du än går. Ställ dig mot fiender i klassisk taktisk turordningsbaserad strid. Använd föremål som du hittar i din omgivning för att ge dig ett övertag i striden. Slutligen kan du lyssna på Highwater Pirate Radio, din bästa källa för bra låtar och kommentarer om Highwater.

    Läs mer

    De bästa priserna för Highwater

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Highwater

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev