Instant Gaming EU
 
 

Köp Laysara: Summit Kingdom

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du förmågan att bygga och upprätthålla en bosättning på ett högt berg? Det är precis vad du måste göra i Laysara: Summit Kingdom, en stadsbyggnadssimulering där du måste förvalta ett samhälle med tre kaster på en bergstopp.



    Efter att ha tvingats bort från slätterna söker ditt folk ett annat land att kalla sitt eget, vilket innebär att de måste bosätta sig på högre höjd. Din uppgift är att återuppbygga kungariket Laysara på olika berg som alla har specifika egenskaper. När du bygger upp varje stad kommer de att etablera handelsvägar med varandra och utbyta varor och kultur tills Laysara är hel igen.



    Varje berg erbjuder unika möjligheter och utmaningar. Vissa kommer att ha platt mark för odling av grödor. Andra kommer att ha dålig mark för jordbruk men gott om resurser att bryta. Ytterligare andra kommer att ha fler träd som kan skydda dig från laviner. Du måste bygga din stad med terrängen i åtanke för att maximera vad du kan uppnå. Samtidigt ska du se upp för laviner och dåligt väder. Du kan plantera träd eller bygga andra strukturer för att skydda din stad från katastrofer.



    Laysara: Summit Kingdom handlar om att erövra berget, inte andra människor. Du behöver bara oroa dig för resurser, handel och att bygga upp ditt rike. Höjdpunkten av prestationen är att bygga ett tempel på bergets topp, en symbol för din civilisations triumf över motgångar.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Laysara Summit Kingdom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Laysara: Summit Kingdom

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev