Instant Gaming EU
 
 

Köp I Am Future: Cozy Apocalypse Survival

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till framtiden, en plats där du måste överleva på toppen av ett höghus på en översvämmad, postapokalyptisk jord. I Am Future är en överlevnadssimulator där du skapar dig ett hem i en modig ny värld där skyskrapornas toppar är de enda öarna.



    En katastrof har fått havsnivåerna att stiga och täcka alla landmassor. Övergivna städer är nu övervuxna med växter. Fåglar och andra djur strövar omkring i den en gång blomstrande metropolen. Och när natten kommer strövar farliga varelser omkring på jakt efter byte.



    Du vaknar upp ensam på en av skyskraporna. Utan någon annan levande själ i närheten måste du bygga ditt hem och på något sätt överleva de kommande dagarna. Utforska din omgivning och samla skrotmaterial för att bygga ditt hem. Samla apparater som brödrostar och TV-apparater, plocka isär dem och använd deras delar för att göra dina egna prylar. Du kan till och med bygga och uppgradera en cyborghand om du vill. Och om du hellre vill slippa göra rutinuppgifter kan du bygga robotar som kan göra allt åt dig.



    Du måste också försörja dig själv, så du kommer att ägna tid åt att odla en trädgård, fiska i havet och kolla recept för nya måltider att laga. Du måste också tänka på skydd, sätta upp försvarsstrukturer för att hindra de nattliga rovdjuren från att göra dig till middag. Och på din fritid kan du vandra runt i ruinerna, leta efter ritningar och avslöja apokalypsens mysterier. Världen är din att göra vad du vill med i I Am Future.

    Läs mer

    De bästa priserna för I Am Future

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om I Am Future: Cozy Apocalypse Survival

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev