Instant Gaming EU
 
 

Köp Mahokenshi

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli en trollbindande samuraj i Mahokenshi, ett turordningsbaserat kortspel som utspelar sig i ett fantasiland inspirerat av asiatiska myter och legender. Vandra runt på de himmelska öarna och försvara folket från demoner som vill fördärva riket.



    Ta till trollformler och svärd när du kämpar dig fram genom de flytande Celestial Isles. Samla kort som ökar din stridskraft och slutför uppdrag. När din karaktär stiger i nivå blir du mer av den Mahokenshi som riket behöver.



    Välj en karaktär från ett av de stora husen, vart och ett med sina egna elementära krafter. Vem kommer du att ställa dig på din sida? Det eldiga huset Ruby House? Det tuffa safirhuset? Det listiga Jadehuset? Eller det hemlighetsfulla huset Topaz? Välj den som passar bäst för din spelstil.



    Välj mellan 200 kort som är utformade med underbar konst. Börja med den grundläggande kortleken och arbeta dig uppåt när du besegrar mäktiga fiender och samlar skatter. Använd terrängen för att ge fördelar och anpassa din strategi efter din motståndare.



    Res genom Celestial Isles och upptäck platser att utforska, hjälpsamma karaktärer som kan ge uppdrag, mäktiga fiender att besegra och hemligheter att låsa upp. Öka din makt och bli den legendariska hjälten som kommer att rädda världen i Mahokenshi.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mahokenshi

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mahokenshi

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev