Eneba COM
 
 

Köp Ruggnar

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dvärgarnas hem är äntligen slut på malm att bryta. Alla ådror är uttömda och dalen är nu öde. Men det finns alltid hopp för dem som vill ta risker, och när Ruggnar hör talas om övergivna platser fulla av oanvända skatter börjar han sitt livs äventyr. Utforskningen av övergivna kommer att visa sig vara ganska lönsam, men alla är i mörker. Utrustad endast med en väska och några ljus kommer huvudpersonen i detta unika plattformsspel att försöka göra sin lycka.



    Ljusen brinner under en begränsad tid, men Ruggnar kan kasta dem för att lysa upp vägen framåt och plocka upp dem för att återanvända dem senare. Han måste röra sig mycket försiktigt och undvika de otaliga fällor som lätt kan döda honom när han letar efter skatter genom smala korridorer och mörka rum. Han kan också lyssna på de omgivande ljuden för att lista ut det bästa sättet att gå vidare i sitt äventyr.



    Ruggnar är ett spel med procedurellt genererade nivåer, smidig styrning och en historia full av humor, samt massor av kosmetiska föremål för att anpassa Ruggnars utseende. Det som verkligen gör spelet unikt är att det inte finns några fiender. Men oroa dig inte, ditt äventyr kommer att vara tillräckligt utmanande även utan fula bossar att besegra.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ruggnar

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ruggnar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev