Instant Gaming EU
 
 

Köp HYPERCHARGE: Unboxed

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    HYPERCHARGE: Unboxed är ett spännande actionspel där du måste försvara en befäst plats som kallas Hypercore med hjälp av dina vänner. Haken? Ni är alla actionleksaker, och detsamma gäller era vapen, de element som ni kan använda för att bygga upp ert försvar och till och med angriparna. HYPERCHARGE: Unboxed har ett brett utbud av leksaker och anpassningselement som du kan använda för att skapa den ultimata leksakssoldaten. När du väl har din favorit fortsätter du att gå med i ett spel solo eller med upp till fyra andra vänner och gör dig redo att försvara Hypercore från vågor av fiender.



    Spelet kommer att vara lätt i början, men svårigheten och antalet fiender kommer att öka med varje våg. Hur länge kommer du att kunna överleva? Du kan utforska din omgivning och samla speciella vapen och ytterligare resurser som du kan använda för att öka dina segerchanser.



    HYPERCHARGE: Unboxed Stödjer multiplayer i delad skärm, lokalt och online, men du kan också njuta av spelet solo och styra dina lagkamrater med kommandon.

    Läs mer

    De bästa priserna för HYPERCHARGE Unboxed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om HYPERCHARGE: Unboxed

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev