Instant Gaming EU
 
 

Köp Symphony of War: The Nephilim Saga

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Led det stora upproret med din stridsförmåga och ditt strategiska sinne i Symphony of War: The Nephilim Saga. Symphony of War är ett turbaserat taktiskt 2D-rollspel som är helt och hållet gjort i RPG Maker och utspelar sig i den magiska världen Tahnra, ett land som härjas av konflikter. Du spelar en ung kapten som skickas på ett viktigt uppdrag för att rädda kejsarinnan Florina, men du blir förrådd på dagen för din stora seger. Du flyr från fängelset och söker rättvisa som ledare för ett nytt uppror - men konspirationen går djupare än du kunde ha föreställt dig, och dess konsekvenser kommer att förändra imperiet för alltid.



    Symphony of War Handlar helt och hållet om grupptaktik. Varje allierad karaktär är ledare för en grupp med upp till nio enheter, beroende på karaktärens ledarskapsförmåga. För att vinna striderna måste du tillämpa olika strategier som står till ditt förfogande.



    Motverka fiendens enheter med deras motsatta enheter - polare mot kavalleri, tunga rustningar mot kanoner, lönnmördare mot trollkarlar och så vidare. Du måste också vara uppmärksam på terräng och väder, eftersom hög terräng gör att du kan skjuta pilar längre och regn hindrar kanoner från att avfyra. Till sist kan du förstöra fiendens moral genom att döda deras ledare, så kan du få en hel bataljon att kapitulera för att få fler belöningar.



    Skapa en armé av mer än 50 klasser, inklusive lätt och tungt infanteri, bågskyttar, lätt och tungt kavalleri, helare, trollkarlar, skyttar, drakar och mycket mer. Utrusta dem med olika artefakter för att förbättra deras stridsförmåga. Forska om ny teknik och avancerade taktiker. Skapa band med dina allierade karaktärer för att öka moralen. Och viktigast av allt, vinn ett krig som är genomsyrad av förräderi, mörk magi, politik och maktkamp. Endast du kan skapa fred i landet. Bli den legendariska hjälte som Tahnra behöver i Symphony of War: The Nephilim Saga.

    Läs mer

    De bästa priserna för Symphony of War The Nephilim Saga

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Symphony of War: The Nephilim Saga

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev