Instant Gaming EU
 
 

Köp Tactics Ogre: Reborn

  • PC
  • PS5
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ett av de mest inflytelserika taktiska JRPG:n som någonsin skapats återkommer med Tactics Ogre: Reborn. Tactics Ogre: Let Us Cling Together är en remaster av Tactics Ogre: Let Us Cling Together från PlayStation 2010 och Reborn innehåller ny grafik, nytt soundtrack och ny speldesign, samtidigt som den anda som gjorde Tactics Ogre till ett legendariskt rollspel från första början bibehålls.



    Inbördeskriget har blossat upp i Valerian Isles i och med Dynastkungen Dorgalua Oberyths död. Tre fraktioner tävlar om makten: Bakram-adeln, Galgastan-kungariket, som utgör majoriteten av befolkningen, och Rosta-folket, en minoritet som leds av hertig Ronway. En tillfällig fred har lagt sig över landet, men kriget bryter ut igen när du, Denim Powell, och din syster Kachua blir indragna i en konspiration som sätter dina moraliska gränser på prov.



    Tactics Ogre: Reborn Du har en kraftfull berättelse där dina handlingar får konsekvenser - varje val leder dig genom förgrenade berättelser och ett av flera slut, vilket ger dig en rik upplevelse vid varje spelomgång. Dina beslut som Denim kommer att förändra dina allierades öden, samtidigt som de bestämmer ditt öde.



    Delta i taktiska strider på en 3D-karta. Du kan tilldela nya klasser på ett system per enhet, vilket gör att du kan göra en oändlig kombination av klasser, färdigheter, vapen, utrustning och magiska förmågor. Du kommer också att slåss mot dödliga fiender vars AI anpassar sig till dina strategier, vilket gör varje strid till ett test av ditt taktiska skarpsinne.



    Tactics Ogre: Reborn kommer också att innehålla uppdateringar av karaktärer och bakgrunder i hög upplösning, samtidigt som den detaljerade pixelkonst som ger spelet dess unika utseende och känsla bevaras. Njut av helt röststyrda mellansekvenser och ett nyinspelat soundtrack. Inga kostnader har sparats för att göra denna återupplivning till en fest för sinnena när du kämpar för Valerias öde.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tactics Ogre Reborn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Tactics Ogre: Reborn

    Dreamster
    Dreamster
    2022 juov 9 15:14 dlcompare.fr
    Je n'ai jamais eu l'occasion de jouer à Tactics Ogre, mais j'ai toujours été Intrigué par sa réputation de meilleur JRPG de stratégie au monde. N'ayant pas de PSP, j'ai essayé de jouer à la version SNES, mais j'ai été submergé par sa complexité et j'ai vite abandonné. Mais maintenant que j'ai enfin pu jouer à Reborn, je confirme que sa réputation de meilleur JRPG tactique n'est pas volée, et ce remake est plus accessible que sa version originale, plus beau, et les dialogues mieux travaillés.
    Jag hade aldrig möjlighet att spela Tactics Ogre, men jag har alltid varit fascinerad av dess rykte om att vara det bästa JRPG:et i världen. Eftersom jag inte har någon PSP försökte jag spela SNES-versionen, men jag blev överväldigad av dess komplexitet och gav snabbt upp. Men nu när jag äntligen har kunnat spela Reborn kan jag bekräfta att dess rykte som det bästa taktiska JRPG:et inte är stulet, och denna remake är mer tillgänglig än originalversionen, snyggare och dialogerna är bättre fungerande.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev