Instant Gaming EU
 
 

Köp Clanfolk

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Uppfostra en familj i de skotska högländerna i Clanfolk, , en civilisationssimulator som utspelar sig under medeltiden. Bygg upp din klan, skapa företag, handla med andra familjer och få din familj att bestå i flera generationer.



    Börja med att välja en traditionell skotsk klan eller skapa din egen från grunden. Styr din familj genom flera generationer och se dem växa upp, gifta sig, bilda familj, bli gamla och föra vidare sina rikedomar till nästa generation. Varje familj är en individ som du måste föda, förvalta och undervisa. De har sina egna drömmar och ambitioner och kommer att nivåanpassas med tiden - du måste se till att de för vidare det de lärt sig till sina barn. Med tiden kan du sätta upp ett värdshus för trötta resenärer, liksom handelsplatser med andra klaner.



    Naturen i de skotska länderna har aldrig varit fredlig, men på något sätt måste du uthärda den. Med utgångspunkt från en liten tomt kan du bygga ut ett hem för din familj, samla ihop en boskapshjord, plocka bär och skörda grödor. Varje årstid ger en utmaning - du måste skydda både din familj och boskap från regn och en bitter vinter.



    Skapa din familj nu på Clanfolk, och låt deras namn bestå genom historien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Clanfolk

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Clanfolk

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev