Instant Gaming EU
 
 

Köp Xenonauts 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Xenonauts 2, utvecklat och publicerat av Goldhawk Interactive, är ett turordningsbaserat strategispel. Det är uppföljaren till det ursprungliga Xenonauts som släpptes 2014. Spelet utspelar sig i en alternativ historia där det kalla kriget fortfarande pågår och mänskligheten står inför en skrämmande utomjordisk invasion.



    Spelet har en liknande spelstil som sin föregångare, med spelare som antar rollen som en befälhavare som leder ett team av soldater mot det utomjordiska hotet. Xenonauts 2 introducerar dock en rad nya funktioner och förbättringar, inklusive uppdaterad grafik, utökade bashanteringsalternativ och ett bredare utbud av uppdrag.



    En viktig aspekt av Xenonauts 2 är den tonvikt som läggs på spelarens val och konsekvenser. Varje beslut som spelaren fattar väger tungt, påverkar spelets övergripande resultat och ger en mycket omspelbar upplevelse. Dessutom har spelet ett omfattande forsknings- och utvecklingssystem som gör det möjligt för spelarna att låsa upp nya tekniker och vapen för att bekämpa sina utomjordiska motståndare.



    Xenonauts 2 har inte bara en fängslande spelupplevelse utan också en livlig modding-community. Här kan spelarna anpassa och berika sin spelupplevelse genom att skapa och dela nytt innehåll, allt från kartor till vapen och till och med hela kampanjer. Dessutom har spelet stöd för multiplayer-funktionalitet, så att spelarna kan slå sig samman och möta den utomjordiska invasionen tillsammans.

    Läs mer

    De bästa priserna för Xenonauts 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Xenonauts 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev