Eneba COM
 
 

Köp The Mortuary Assistant

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det finns ingen större skräck än att vara ensam i mörkret med bara ett lik som sällskap - särskilt inte när demoner börjar ta din följeslagare i besittning! The Mortuary Assistant är ett skräckspel i första person där du måste göra din plikt genom att förbereda nyligen avlidna kroppar och samtidigt ta itu med övernaturliga krafter som är ute efter att göra ditt skift till en levande mardröm.



    Du är en begravningsentreprenörslärling på River Fields Mortuary, helt ensam eftersom chefsbegravningsentreprenören har andra saker att göra. Det verkar vara ett normalt jobb där du utför underordnade uppgifter och rutinmässiga balsameringar. Men de närmaste kropparna som anländer är allt annat än normala. Snart måste du utföra balsameringar samtidigt som du bevittnar märkliga fenomen som ibland dyker upp i ögonvrån och ibland hoppar dig rakt i ansiktet!



    Skräcken stiger när du får besök av spöken och demoner. Du måste lösa olika pussel och utföra bisarra ritualer för att driva ut dessa ovälkomna besökare. Varje genomspelning kan ge ett annat slut, vilket belönar dig för att du har modet att göra en ny genomgång. När du låser upp varje väg och förvisar en annan demon börjar du avslöja River Fields hemliga förflutna och den dolda skräck som ligger bakom dessa sammanlänkade händelser. Vågar du slutföra alla slut i The Mortuary Assistant? Och kan du rädda din egen själ?

    Läs mer

    De bästa priserna för The Mortuary Assistant

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Mortuary Assistant

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev