Eneba COM
 
 

Köp Zapling Bygone

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I skräckmetroidvania Zapling Bygone,spelar du en grön mutant som försöker absorbera fiender i en postapokalyptisk värld. I en förvrängd version av Rockman kan du absorbera krafterna hos dem du dödar.



    Besegra bossar som Rat King, The Protector och ett mekaniserat monster och absorbera sedan deras krafter genom att bära deras skallar. Deras förmågor låter dig röra dig genom nivåerna på unika sätt och bekämpa fiender som annars skulle överväldiga dig. Du kan få sådana förmågor som att klättra på väggar, skjuta laserstrålar från dina ögon och få en gripkrok som låter dig svänga runt på en nivå.



    Du utforskar en enorm värld som blir mer öppen för dig för varje ny förmåga du får. Res genom sex olika biom, som alla berättar olika sorger: en stad fylld av muterade råttor och växter, en stad som har smittats av ett märkligt virus och ett berg fyllt med resterna av en tekniskt avancerad civilisation.



    Genom att absorbera sinnena hos varje boss kan du också upptäcka deras bakgrundshistorier, vilket ger dig ledtrådar om hur världen blev som den är. Detta är din värld nu att utforska och erövra. Välkommen till Zapling Bygone.

    Läs mer

    De bästa priserna för Zapling Bygone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Zapling Bygone

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev