Instant Gaming EU
 
 

Köp Nyaruru Fishy Fight

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela igenom den sötaste Metroidvania du någonsin sett i Nyaruru Fishy Fight. Nyaruru är en kattflicka som lever ensam i en by med människor. En dag vaknar alla i staden upp och upptäcker att de har fått kattöron, precis som Nyaruru. Något måste göras, så Nyaruru ger sig ut på ett uppdrag för att utreda mysteriet med de förbannade kattöronen.



    Spela som en kattflicka som svingar ett fisksvärd i strid! Utför attacker som kan skjuta upp fiender i luften eller attackera dem uppifrån. Undvik, språng, hoppa och åk skateboard för att undvika fällor och attacker. Hitta och samla Catcoins som du kan spendera i en butik och få förbrukningsartiklar och uppgraderingar som till exempel: en kattskrapa som förbättrar dina färdigheter, en kattfångare som höjer dina träffpunkter, ädelstenar som introducerar ytterligare färdigheter och tillbehör som ger specialeffekter som kan hjälpa dig att överleva, särskilt i svåra bossfighter.



    På tal om bossarna har var och en av dem en annan mekanik som du måste studera och motverka. Genom att odla rätt färdigheter, använda rätt utrustning och använda rätt strategi kan du vinna en potentiellt dödlig strid.



    Kan du gå till botten med kattförbannelsen? Följ den här oemotståndliga kattflickans äventyr i Nyaruru Fishy Fight.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nyaruru Fishy Fight

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Nyaruru Fishy Fight

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev