Instant Gaming EU
 
 

Köp Last Night of Winter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stå upp, Warden. Ta upp kampen igen som en nyuppstånden odödlig krigare i Last Night of Winter.. I detta 2D-äventyrsspel, som liknar Souls, spelar du som en krigare som dog mitt i ett stort slag. Du vaknar upp i den förstörda fästningen som en skelettkrigare. Nu är du under en förbannelse - du måste lämna fästningen och bege dig upp till det högsta tornet i landet för att hitta arvtagaren. Först då kommer du att få din sista vila.



    Framåt i en invecklad berättelse fylld av action och märkliga karaktärer som har sina egna historier att berätta. Utforska icke-linjära nivåer där du måste kämpa mot svåra fiender och hårresande bossar, och få föremål som gör att du kan gå vidare till nästa område. Lås upp vapen och utrustning som har olika rörelsesatser, vilket ger dig en helt annan stridsstil.



    Last Night of Winter Låter dig växla mellan tre svårighetsnivåer för att ändra spelets utmaningsnivå. Du kan slåss med hjälp av en grundattack, en distansattack och en specialattack som du kan ladda upp. Men se upp så att du inte får slut på uthållighet i ett avgörande ögonblick, vilket gör dig sårbar för motståndarens motattack.



    Bestäm ditt öde i Last Night of Winter: kommer du att kunna uppfylla ditt syfte och hitta arvtagaren, eller är du förbannad att förbli ett skelett för alltid?

    Läs mer

    De bästa priserna för Last Night of Winter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Last Night of Winter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev