Eneba COM
 
 

Köp Vikings On Trampolines

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Vikings On Trampolines är ett avslappnat actionspel där du spelar som en galen viking. Du måste vara galen för att försöka slåss mot mäktiga fiender, samtidigt som du hoppar från en plattform till en annan i detta unika spel. Vikings on Trampolines sätter dig i rollen som en grupp vikingar som måste rädda sin kung, som har kidnappats av ballongliknande varelser.



      Målet med spelet är ganska enkelt. Du kämpar mot andra spelare och monster i ett scenario med flera rörliga plattformar som får dig att hoppa. Du måste vara tillräckligt skicklig för att kontrollera din rörelse och träffa dina motståndare mitt i luften för att få dem att landa på den hårda marken. Plattformarna kan ha olika former, allt från trampoliner till ballonger, men alla låter dig hoppa högt upp i luften om du tajmar dina rörelser rätt. Om du misslyckas med att landa på någon trampolin dör du ganska snabbt.



      Vikings on Trampolines har en mängd olika scenarier, och du kan ta dig an dem solo eller be dina vänner om hjälp i samarbetsläget för upp till fyra spelare. Om du känner för att utmana dina vänner i stället kan du också delta i PvP-strider. Spelet har massor av spellägen som du kan låsa upp under spelets gång, så du kommer inte att bli uttråkad i närtid om du bestämmer dig för att ge denna frenetiska brawler i 2D en chans.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Vikings On Trampolines ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Vikings On Trampolines-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Vikings On Trampolines:s kategori : Action.

      Kommentarer om Vikings On Trampolines

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev