Instant Gaming EU
 
 

Köp Dual Universe

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ett universum gjort av voxels - det är vad som väntar dig i Dual Universe. Enter, en öppen värld av sci-fi-MMO där du kan bygga precis vad du vill i en enda beständig miljö.



    Jorden är sedan länge borta, förstörd av en kollision med en neutronstjärna. Du vaknar upp från kryosömnen på ett rymdskepp på väg till ett annat solsystem i rymdens fjärran regioner. Du måste återuppbygga den mänskliga civilisationen i detta nya solsystem, men hur du bygger den är helt upp till dig.



    Bygg vad som helst som ditt sinne kan se med hjälp av voxels. Bostäder, skyskrapor, racerbanor, rymdstationer - du drömmer om det, du kan skapa det och hela spelargemenskapen kommer att kunna se och uppleva det.



    Om du föredrar det kan du spendera din tid med att handla i den spelardrivna ekonomin. Skapa ett gruvföretag där du kan handla mineraler med andra spelare, transportera gods genom rymden med hjälp av handelsfartyg eller skapa vapensystem för slagskepp.



    Du kan också delta i strider i solsystemets avlägsna regioner där lagar inte tillämpas. Bygg en flotta och attackera andra fraktioner eller använd den för att skydda dina egna handelsvägar. Du kan också tävla om överhöghet över en Alien Core Unit och dess resurser. Eller så kan du genomdriva fred med hjälp av överlägsen eldkraft. Var exakt den karaktär du vill vara - valet är ditt i Dual Universe.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dual Universe

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dual Universe

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev