Instant Gaming EU
 
 

Köp Robo Revenge Squad

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Maskinernas galenskap bryter ut i Robo Revenge Squad, ett actionspel där du tar på dig anpassade robotar för att befria en planet från utomjordingar som har tagit över maskinerna. Bygg en robot av skrot och hushållsdelar och komplettera sedan varandras färdigheter för att bygga det ultimata robotskrotningslaget.



    Bygg din egen skräddarsydda robot med diverse skräp. Du behöver ett huvud, två armar, en kropp och en motor. Använd vilka föremål du vill: en discokula, en hjälm, ett kylskåp, svärd, pistoler - vad som helst för att ge dig exakt det utseende och den spelstil du vill ha. Du kan också låsa upp emotes och skins när du kämpar dig fram genom planeten.



    De onda robotarna kommer att ge dig en hård tid. För att besegra dem måste du behärska din robots färdigheter och samarbeta för att besegra maskinerna. Ställ dig inför vredesdomen hos Senior Cleaners, Foremen och Boilees, och ta dig sedan an bossar som Juicy Joe och Le Kraque!



    Robo Revenge Squad låter dig spela solo, online-multiplayer eller lokalt samarbete. Låt din väg till hämnd vara kantad av robotdelar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Robo Revenge Squad

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Robo Revenge Squad

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev