Instant Gaming EU
 
 

Köp Sir Whoopass: Immortal Death

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rid ut i strid som Sir Whoopass, en olycklig hjälte utan hjärna men med ett hjärta av guld. Sir Whoopass: Immortal Death är en rolig parodi på andra öppna hack and slash-rollspel som The Witcher. Som titelfiguren har du av misstag släppt lös kaos och förstörelse i en fredlig fantasivärld, och nu måste du rätta till ditt misstag. Du måste jaga The Immortal, en ond överherre, och besegra honom med den legendariska Villain-Beating Artifact.



    Kämpa dig fram genom olika mooks som den odödlige kallar på: orcher, skelett, troll och ännu mer stinkande fiender. Välj mellan ett urval av vapen som bestämmer din stridsstil. Nivå uppåt och uppgradera dina verktyg för att kunna slå ännu fler monsterrövar. Du får också en mängd roliga hattar och till och med en svävare!



    Ge dig ut i den generiska fantasivärlden Wildwood på jakt efter de tre saknade delarna av den legendariska skurkbekämpande artefakten. Det är bara genom att samla dem (och genom att höja dig till en lämplig nivå) som du kan hoppas på att besegra The Immortal. Så lyder berättelsen i Sir Whoopass: Immortal Death.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sir Whoopass Immortal Death

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sir Whoopass: Immortal Death

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev