Instant Gaming EU
 
 

Köp BLACKTAIL

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    BLACKTAIL är ett actionäventyrsspel som bygger på legenden om Baba Yaga för att skapa en saga. I spelet tar du rollen som en 16-årig flicka som har blivit utvisad från sin by och anklagad för häxeri. Baba Yaga är dömd att överleva på egen hand i skogen och måste ta till sin båge för att jaga. Snart kommer hon att finna sig själv attackerad av onda andar som hemsöker henne i form av förvridna minnen. Att jaga dem är hennes enda möjlighet att avslöja mysteriet om hennes förflutna. Sakta men säkert lär Baba Yaga sig mer om sin omgivning och upptäcker att hon har en talang för alkemi. Att tillverka drycker, jaga och samla resurser för att överleva blir snabbt dagliga sysslor för den mystiska flickan.



    Spelet har ett spännande stridssystem som fokuserar på bågskytte. Du kan ta dig an en mängd fiender med din båge och de speciella pilar som du kan tillverka med alkemi om du siktar tillräckligt bra.



    I BLACKTAIL formar dina beslut historien. Beroende på dina val kan du bli skogens välvilliga beskyddare eller en mardrömslik häxa som terroriserar regionen. Vilken av dem kommer du att välja att bli?

    Läs mer

    De bästa priserna för BLACKTAIL

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om BLACKTAIL

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev