Instant Gaming EU
 
 

Köp I Was a Teenage Exocolonist

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev de prövningar och svårigheter som en ung person som lever i den första mänskliga kolonin någonsin på en främmande planet får utstå. I Was a Teenage Exocolonist är ett berättelsestyrt rollspel och kortspel som utspelar sig i en värld i rymdens yttre regioner. Lär dig, väx, bygg relationer och slå rot i denna nya era av rymdforskning.



    Du är en tonåring som växer upp på planeten Vetumna. Välj hur du vill leva ditt liv här. Du kan till exempel ägna din tid åt att utforska vildmarken, upptäcka märkliga växter och djur och slåss mot enorma varelser. Å andra sidan kan du forska och utveckla avancerad teknik för att säkerställa framtida generationers överlevnad. Du kan också träffa nya människor, vårda relationer och till och med bli kär.



    Varje viktig livserfarenhet du gör blir ett kort som du kan använda. Varje beslut du fattar i spelet får alltså konsekvenser. Varje färdighetskort du samlar in används för att navigera i dialoger, övervinna hinder och till och med bekämpa monster. Samla mer än 250 kort att använda. Lev flera liv och se 29 olika slut. Träffa och romantisera 10 olika älskvärda karaktärer. Vilken sorts värld kommer du att bygga i I Was a Teenage Exocolonist?

    Läs mer

    De bästa priserna för I Was a Teenage Exocolonist

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om I Was a Teenage Exocolonist

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev