Instant Gaming EU
 
 

Köp Tiny Troopers: Global Ops

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta på dig utrustningen, soldat! Tiny Troopers är tillbaka på frontlinjen i Tiny Troopers: Global Ops. I detta toppstyrda skytte med två pinnar måste du leda en elitgrupp av kommandosoldater i olika uppdrag över hela världen. Kämpa dig igenom mer än 40 uppdrag på sex olika platser och möt hela arméer av dödliga fiender.



    Upp till fyra spelare utgör din elitstyrka i ett spel som har plattformsoberoende spelmöjligheter från PC till konsoler. Som Tiny Troopers kan du använda specialistförmågor som att kalla till luftangrepp, placera ut drönare eller läka dina lagkamrater. Utplåna motståndarna med hagelgevär, raketkastare, gevär, eldkastare och till och med attackhelikoptrar. Bekämpa dem i heta öknar, frusna tundror eller djupt inne i tropiska djungler.



    Dina fiender är inga slöfockar. ställ dig mot ett gäng legosoldater, drönararméer eller våldsamma rebeller som kontrolleras av en intelligent och hänsynslös AI. Hantera olika uppdrag som extraktion, sök och förstörning och försvar av ett område mot våg efter våg av fiender. Improvisera, anpassa dig och övervinn för att vinna dagen. Har du vad som krävs, soldat? Gör dig då redo för Tiny Troopers: Global Ops!

    Läs mer

    De bästa priserna för Tiny Troopers Global Ops

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Tiny Troopers: Global Ops

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev