Instant Gaming EU
 
 

Köp One Last Breath

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hjälp till att återuppliva en död värld i One Last Breath, ett atmosfäriskt pusselspel i 2,5D som påminner om Inside och Limbo. Följ Gaias äventyr, en märklig elementär flicka som vandrar runt i postapokalypsen och som kan vara det sista hoppet för planetens överlevnad.



    Gaia skapades av planetens sista andetag och är en manifestation av den naturliga världen, som kan odla växter för att överbrygga luckor, ta sig förbi hinder och komma på bländande lösningar på pussel.



    Men trots att hon vandrar i en värld utan människor förblir hon sårbar. Olika maskiner är fortfarande på något sätt aktiva och skapar farliga hinder för henne att övervinna. Ännu värre är att hemska mutanter nu vandrar runt i ödemarken och tar på sig allt de möter. Gaia måste fly från dessa faror samtidigt som hon skyddar djur som behöver hennes hjälp.



    One Last Breath är på en gång ett lugnande pusselplattformspel och en spännande kapplöpning för överlevnad när du undviker ödemarkens faror. Kommer du att kunna nå slutet av ditt sökande och återuppliva planeten?

    Läs mer

    De bästa priserna för One Last Breath

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om One Last Breath

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev