Instant Gaming EU
 
 

Köp Super Catboy

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta en tur med actionfyllda nöjen med Super Catboy, ett plattformsspel med 16-bitars pixelkonst i retrostil och modern mekanik. Super Catboy är inspirerad av klassiker som MegaMan och har en ny beat 'em-up-mekanik som gör att du kommer att vilja ha mer.



    Super Catboy är en konstruktion skapad av en ond vetenskapsman, men han har vänt sig mot honom. Tillsammans med sin nya medhjälpare Weapongirl måste Super Catboy ta ner sin archnemesis och hans armé av bioniska hundsoldater innan de tar över världen.



    Hoppa, springa, slåss och springa och skjut dig fram genom skogar, snöklädda berg och fabriksruiner. Använd Super Catboys skytte- och närkampsförmågor. Kombinera dina rörelser med ett brett utbud av vapen för spektakulära närstridskombinationer. Kämpa mot hårda bossar som är fast beslutna att stoppa dig innan du möter din skapare. Du kan till och med låsa upp bonusstadier som inkluderar motorcykel- och minvagnsjakter. Super Catboy har allt, så gör dig redo för den nya hårda superhjälten i stan!

    Läs mer

    De bästa priserna för Super Catboy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Super Catboy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev