Instant Gaming EU
 
 

Köp Terraformers

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förvandla den röda planeten till ett paradis med Terraformers, en stadsbyggare i medborgarstil. Skicka människor till Mars och starta en koloni med ambitiösa planer.



    Sök i sanden efter rika mineralfyndigheter. Upptäck otroliga naturunderverk, inklusive kristallgrottor, enorma vulkaner och mycket mer. Etablera din koloni i kratrar eller grottor som skapats av lava. Börja samla exotiska sällsynta mineraler som hjälper ditt folk att överleva och frodas.



    För att avancera ytterligare måste du naturligtvis förändra själva Mars yta. Starta om vulkaner för att justera gaserna i atmosfären, etablera satellitspeglar för att höja energinivåerna och krascha isasteroider in i planeten för att introducera flytande vatten. Du kan till och med införa bakterier för att odla växter och till och med hela skogsområden. Se till att tillgodose behoven hos varje livsform som du introducerar på Mars, och snart har du ett blomstrande ekosystem.



    Mars kan bli en fristad om du utformar den på rätt sätt. Hämta Terraformers och försök dig på att bygga ett paradis på den röda planeten.

    Läs mer

    De bästa priserna för Terraformers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Terraformers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev