Instant Gaming EU
 
 

Köp Rise of the Ronin

  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Team Ninja, utvecklaren av Ninja Gaiden- och Dead or Alive-serierna, ger oss sin nya serie. Rise of the Ronin utspelar sig i Japan under slutet av 1800-talet. Det är en tid av stora förändringar i ett land som härjats av kriget mellan Tokugawa Shogunate och de som motsätter sig det. Den västerländska civilisationens inflytande sprider sig i landet, och moderniteten kolliderar med gamla traditioner medan medborgarna kämpar för att överleva och anpassa sig till den nya tiden.



    Rise of the Ronin följer historien om en samuraj utan mästare, en Ronin, en dödlig krigare som är fri att svinga sitt svärd för den sak han väljer. I detta stridsfokuserade rollspel är huvudpersonen nedsänkt i en mångbottnad berättelse som blandar historiska händelser med fantasi i en värld som slits sönder av oroligheter och krig. Efter en intensiv berättelse kommer huvudpersonen att färdas genom frodiga landskap och kämpa mot dödliga fiender. Det är värt att notera att införandet av skjutvapen i Japan under den historiska perioden återspeglas i Rise of the Ronin. Detta element har en betydande inverkan på dina stridsalternativ, eftersom det tillför en större variation av möjliga scenarier.



    Rise of the Ronin har en imponerande och realistisk grafik som ger liv åt det gamla Japan och dess traditioner, vilket också möjliggör en exceptionell nivå av uppslukande under de episka sammandrabbningar som du har med alla typer av fiender.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rise of the Ronin

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Rise of the Ronin

    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
    • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
    • Utvecklare : Team Ninja
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2024 njukčamánnu 22
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev