Instant Gaming EU
 
 

Köp Fatal Frame Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En enslig ö. En hemsökt stad. Och en gammal kamera. Allt detta samlas för en oförglömlig skräcköverlevnadsupplevelse i FATAL FRAME/PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse. Du spelar Ruki Minazuki, en av fem flickor som räddades från seriemördaren Yō Haibara, som hade tagit dig till grottorna under ön Rougetsu. År senare tvingas du återvända till ön när dina medfångar börjar dö en efter en. Nu är ditt öde knutet till maskerna och månens rituella dans som vägleder själar till livet efter döden, men de oroliga andarna på Rougetsu kommer att göra allt för att förgöra dig för att du vandrar omkring bland dem. Utforska förfallna hus, ett enormt tempel och själva öns djup.



    The Fatal Frame bygger på mekaniken Camera Obscura, ditt enda försvarsmedel mot våldsamma spöken. Att ta en bild kommer att dränera ett spöks andliga essens. Den mest kraftfulla bilden - och den farligaste - är Fatal Frame, vilket innebär att du tar en bild i exakt det ögonblick då fienden attackerar. Du kan också uppgradera din kamera och hitta och använda olika typer av film - bättre kvalitet ger högre skada.



    Är du villig att utforska mysterierna på den hemsökta ön Rougetsu? Övervinn då din rädsla och möt de fördömdas själar i FATAL FRAME/PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fatal Frame Project Zero Mask of the Lunar Eclipse

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Fatal Frame Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev