Eneba COM
 
 

Köp Arcanium: Rise of Akhan

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Champion of the Black Moon har kommit, och bara du kan hindra dem från att erövra världen. Arcanium: Rise of Akhan är en öppen värld med en spelare som bygger strategiska kortlekar med rogue-lite-mekanik. Styr tre hjältar i ett försök att besegra Akhan och rädda ditt land.



    Välkommen till Arzu, ett en gång fredligt rike befolkat av antropomorfa djur. Sedan skapade Umbra, den mörka månens ande, en katastrof som ledde till skapandet av Scorched Lands. Därifrån uppstod Akhan, Umbras mästare, med uppgift att ödelägga Arzu och låta Umbra regera över allt. När Akhan leder Umbras armé för att fördärva världen måste du samla tre hjältar och ge dig ut på ett uppdrag för att stoppa honom.



    Varje hjälte har sina egna unika förmågor och sin egen kortlek som du kan använda för att vidta åtgärder. Du kan uppgradera deras färdigheter, byta utrustning och taktiskt byta ut hjältarna under striderna. För att vinna möten måste du strategiskt planera drag mellan dina tre karaktärer och använda deras förmågor som ett team. Det står dig fritt att experimentera med en mängd olika kombinationer mellan hjältar och förmågor.



    Arcanium: Rise of Akhan Ger en procedurellt genererad karta som täcker de olika provinserna i Arzu. Världen har en dag- och nattcykel, där Umbras monster blir farligare när mörkret faller. Vandra vart du vill, men kom ihåg att ju längre du stannar i en provins, desto svårare blir mötena för dig. Endast genom att samla föremål och växa i styrka kan du hoppas på att överleva en strid med Umbras mästare. Om du misslyckas är Arzu dömd.

    Läs mer

    De bästa priserna för Arcanium Rise of Akhan

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Arcanium: Rise of Akhan

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev