Instant Gaming EU
 
 

Köp Rogue : Genesia

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hjälp Rog att rädda olika världar från en överhängande undergång i detta spännande actionspel i Rogue-lite. Rogue : Genesia är ett spel med ett spelupplägg som påminner mycket om Vampire survivors där du tar rollen som en expertkrigare som kämpar mot oändliga horder av fiender i olika scenarier. Ditt mål är att navigera genom flera etapper samtidigt som du kämpar mot otaliga fiender. Besegra dem alla och du kommer att välja en väg som leder dig till en annan utmanande strid eller en plats där du kan vila och spendera dina surt förvärvade guldmynt för att köpa ytterligare utrustning.



    Rogue : Genesia Har mer än 60 passiva uppgraderingar och 16 vapen som du kan låsa upp allteftersom du avancerar i spelet. Du kan kombinera dem som du vill för att skapa ett unikt bygge som gör att du kan klara varje etapp så snabbt som möjligt samtidigt som du håller dig vid liv. Vissa av dessa kommer att vara kraftfulla närstridsattacker och andra kommer att decimera dina fiender på avstånd. Välj dina favoriter och ta dig an utmaningen. Du kan också låsa upp en rad artefakter som kommer att ha stor inverkan på spelet. Samla dem och lev ett helt annat äventyr i varje spel.



    Med pixelkonstgrafik och massor av action är Rogue : Genesia en spännande rogue-lite-upplevelse för dem som inte är rädda för att möta otaliga fiender.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rogue Genesia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rogue : Genesia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev