Instant Gaming EU
 
 

Köp Fractured Online

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fractured Online är ett MMORPG med öppen värld i ett dynamiskt fantasyuniversum. Det här sandlådeäventyret blandar actionstrider och unika miljöer för att ge en episk upplevelse. Spelet innehåller tre olika världar i ständig utveckling genom en dag/natt-cykel. Monster och platser förändras ständigt, bosättningar växer upp och förstörs, och de scenarier du känner till förändras varje gång du besöker dem. Du måste anpassa dig till de skiftande förhållandena i detta universum om du vill överleva och frodas.



    Ekonomin i Fractured Online styrs av spelarna. De samlar in material, tillverkar föremålen och handlar med dem. Du kan spekulera med de värdefulla komponenter som du samlar in under dina äventyr för att få höga vinster, tillverka kraftfull utrustning åt dig själv eller bara spendera dina surt förvärvade pengar för att köpa det du behöver från andra spelare. Du kan även bygga ditt eget hus och till och med skapa en bosättning med hjälp av dina gillkamrater. Naturligtvis måste du också skydda ditt territorium från fientliga hot.



    Fractured Online har ett actionbaserat stridssystem med över 400 färdigheter som du kan kombinera för att slåss mot dina motståndare. Börja med några få och lås upp fler under spelets gång så skapar du din egen stridsstil. Du kan ändra dina färdigheter för att anpassa dig till alla situationer.



    Om du är intresserad av PvP kan du på Fractured Online testa dina färdigheter mot andra spelare i spännande strider som utspelar sig på asteroider som endast är tillgängliga via stjärnportar. Du kan slåss ensam eller som en del av ett gille och samla exklusiva belöningar för att klättra till toppen av topplistorna.



    Fractured Online erbjuder dig ett spännande sandlådeuniversum och ett spel med fokus på action.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fractured Online

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Fractured Online

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev