Instant Gaming EU
 
 

Köp Heroes of Normandie

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Heroes of Normandie bygger på det likadana brädspelet för att ge en fartfylld strategiupplevelse som utspelar sig mitt under D-Day-kampanjen. Spelet ger dig kontroll över små grupper av soldater i en mängd olika scenarier. Det använder kortbaserad mekanik för att representera slagfältet och interaktionen mellan olika enheter, ungefär som i brädspelet.



    I Heroes of Normandie kan du spela i flera olika lägen, inklusive tre olika kampanjer, ett roguelike-äventyr och matcher mot en vän i flerspelarläget. Spelet innehåller tre olika arméer och massor av unika enheter, var och en med sina egna förmågor och sin egen utrustning. Spelet väcker Normandie till liv med stor detaljrikedom och färgstark konst, och handlingen berättas med humoristiska nyanser som fungerar som en motvikt till det taktiska djupet i spelet. Om du inte vill fördjupa dig i en lång kampanj kan du välja att delta i en av de många skärmytslingar som finns tillgängliga. Välj bara din förgenererade armé och hoppa in i handlingen för en rejäl dos av underhållning.



    Med sin lättsamma inställning till strategi är Heroes of Normandie ett utmärkt alternativ för dem som vill börja i genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Heroes of Normandie

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Heroes of Normandie

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev