Instant Gaming EU
 
 

Köp Darkest Dungeon: The Crimson Court

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utöka dina spelmöjligheter med nya mekanismer, karaktärer och mycket mer i Darkest Dungeon: The Crimson Court, den första expansionen för det ikoniska rollspelet från Red Hook. Detta DLC lägger till en ny kampanj som du kan spela vid sidan av huvudspelet och introducerar Crimson Curse, en ny åkomma som successivt förvandlar dina hantlangare till blodtörstiga monster.



    Darkest Dungeon: The Crimson Court introducerar en ny region full av utmanande fiender, The Courtyard. Tre mäktiga bossar vaktar hemligheterna i dess korridorer fulla av fällor och hinder. Om du slåss på Courtyard kan dina hantlangare smittas av Crimson Curse, en förödande åkomma som kräver att du matar dem med blod för att förhindra att de blir monster. Lyckligtvis kan du få blod från dina möten och skattkistor på gården och i vissa andra områden. Du kommer också att hitta nya kuriositeter för att stärka dina hjältar och expansionen lägger till tio nya distrikt där du kan förbättra deras stridsförmåga och moral.



    Med Darkest Dungeon: The Crimson Court tar du svårighetsgraden i spelet till en mer utmanande nivå. När Crimson Curse sprider sig kommer Fanatic att börja vandra runt i fängelsehålornas korridorer. Denna mäktiga boss har bestämt sig för att själv sätta stopp för förbannelsen och kommer att jaga dina hantlangare som lider av åkomman. Lyckligtvis kan du kalla på hjälp av Flagellant. Denna nya hantlangare kan stå emot en hel del straff och försvagar sina fiender genom att tillfoga dem svåra sår som får dem att blöda.



    Darkest Dungeon: The Crimson Court är den perfekta expansionen för dem som vill ha en ännu mer utmanande upplevelse i Darkest Dungeon.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Darkest Dungeon

    De bästa priserna för Darkest Dungeon The Crimson Court

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Darkest Dungeon: The Crimson Court

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev