Instant Gaming EU
 
 

Köp Delta Force: Black Hawk Down

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev ett helveteskrig från Special Forces operatörs ögon i Delta Force: Black Hawk Down. I detta actionfyllda FPS är du en del av Operation Restore Hope, ett militärt angrepp som syftar till att fånga farliga somaliska krigsherrar. Som alltid överlever planerna aldrig det första mötet, och nu måste du improvisera för att komma ut ur Mogadishu levande.



    Kämpa dig fram genom Mogadishus gator med specialstyrkornas kraftfulla vapen - stormgevär, tunga vapen lastade på Black Hawk-helikoptrar eller militärfordon och prickskyttegevär för att döda på långt håll, alla troget modellerade efter verkliga vapen. Den intelligenta AI:n kommer att arbeta med dig som medsoldater - eller mot dig som dödliga fiender som är skickliga på att jaga dig.



    Delta Force: Black Hawk Down är ett spel som utvecklats med hjälp av rådgivare från specialstyrkorna för att ge upplevelsen maximal realism. Du kommer att känna både spänningen och desperationen i närstrid i Somalias skoningslösa hetta. Du har dina mål - för kampen mot fienden och kom tillbaka levande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Delta Force Black Hawk Down

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Delta Force: Black Hawk Down

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev